Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سخنگوی گمرک ایران گفت: با همه کشورهای همسایه ارتباط تجاری برقرار است تنها با دو کشور برخی محدودیت‌ها وجود دارد.

«سید روح الله لطیفی»  با بیان اینکه در حال حاضر با تمام کشورهای همسایه ارتباط تجاری داریم، اظهار داشت: توقفی در تجارت با کشورهای دیگر وجود ندارد و تنها با دو کشور محدودیت‌هایی وجود دارد که با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مرزهای باقی‌مانده نیز بازگشایی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی گمرک افزود: در مرزهای ترکمنستان چهار مرز زمینی سرخس، باجگیران، لطف آباد و اینچه برون در حوزه جاده‌ای بسته هستند، اما در بخش ریلی، پایانه‌های سرخس و اینچه برون فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه هفت بازارچه با اقلیم عراق باز است، افزود: در زمان آغاز شیوع کرونا در این مرزها توقفی وجود نداشت، اما میزان تجارت، کمتر شده بود که در حال حاضر در این مرزها مشکلی وجود ندارد.

لطیفی با اشاره به اینکه در دیگر بخش های عراق نخست مرز مهران بازگشایی شد، خاطرنشان کرد: همچنین در مرز سومار تا چند روز آینده شاهد تجارت عادی خواهیم بود.

سخنگوی گمرک تاکید کرد: مجوز بازگشایی مرز سومار طی روزهای گذشته صادر شده است، اما اقدامات عملی به دلیل برخی هماهنگی و جمع بندی ها برای اجرای دستورالعمل های بهداشتی و تعیین زمان «ترانشیپمنت» با تعلل روبه رو شدیم که تا نخستین روزهای هفته آینده این مشکلات نیز رفع خواهد شد.

وی افزود: در مرز شلمچه این شرایط پیشتر انجام شده بود به همین دلیل بعد از صدور مجوز بازگشایی در روز نخست تنها در چهار ساعت ۲۵۰ کامیون برای خروج از این مرز پذیرش شدند.

لطیفی خاطرنشان کرد: دولت عراق مرحله به مرحله برای تامین نیازهای کشور خود و جبران کمبود مواد غذایی یا ملزومات ضروری به وجود آمده در استان های عراق، اقدام به بازگشایی مرزها کرد و امیدواریم با تایید در اجرای دستورالعمل های بهداشتی، سرعت بخشی در بازگشایی مرزهای خسروی و جذابه را شاهد باشیم.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

عطاء اله اکبری در گفت وگو با ایسنا، افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران بازدید کرد
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است