Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود اینکه بسیاری از ایرانیان در انتظار بازگشایی مرزهای زمینی با عراق و ازسرگیری سفرهای زمینی عتبات هستند، هنوز طرف عراقی اطلاعیه‌ای برای بازگشایی مرزهای زمینی در نیمه شعبان، نداده است.

به گزارش قدس آنلاین، با توجه به وعده عراقی‌ها برای بازگشایی مرز زمینی از نیمه شعبان بسیاری در انتظار سفر زمینی به عتبات هستند و مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه فارس من نیز خواستار باز شدن مرز برای سفر به کربلا در ایام ماه شعبان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در حالی که ۲ روز تا نیمه شعبان و وعده طرف عراقی برای بازگشایی مرز زمینی باقی مانده است، هنوز مسئولان عراقی نسبت به باز شدن مرزهای زمینی با ایران اطلاعیه و ابلاغیه‌ای صادر نکرده‌اند. با این وجود، بسیاری از مشتاقان زیارت عتبات از روزهای گذشته در حال آماده‌سازی به منظور تشرف به عتبات و زیارت کربلا در نیمه شعبان و همچنین تحویل سال جدید شمسی هستند و برخی کوله‌بار سفر را بسته و برای عبور از مرز زمینی برنامه‌ریزی کرده‌اند.

بازگشایی مرز زمینی عراق در نیمه شعبان در هاله‌ای از ابهام

اما به گفته یک منبع آگاه، بازگشایی مرز زمینی با عراق همچنان در هاله‌ای از ابهام است و هنوز طرف عراقی اطلاعیه‌ای درباره مجوز عبور زائران از مرز زمینی و بازگشایی مرزها نداده است و با این روند احتمال اینکه طرف عراقی فعلا مرز زمینی را به روی زائران باز نکند، وجود دارد.

مکاتبات ایران با عراق برای بازگشایی مرز زمینی ادامه دارد

البته مسئولان وزارت امور خارجه و همچنین سازمان حج و زیارت همچنان پیگیر بازگشایی مرزهای زمینی با عراق و ازسرگیری سفرهای زمینی به عتبات هستند، اما تا این لحظه با وجود مکاتبات ایران با عراق، مسئولان این کشور پاسخی به درخواست ایران نداده‌اند.

حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت پیش از این با اشاره به اینکه در حال حاضر مرزهای زمینی همچنان به روی زائران بسته است و مجوز یا مصوبه‌ای از سوی کشور عراق صادر نشده است، گفته بود که متقاضیان و عاشقان زیارت اباعبدالله (ع) به هیچ عنوان به مبادی مرزی مراجعه نکنند. چرا که امکانات کافی برای این افراد وجود ندارد و با مشکلات متعدد مواجه می‌شوند.

مرز زمینی ایران و عراق قرار بود اول ماه رجب بازگشایی شود که در آن زمان طرف عراقی بازگشایی مرز را به نیمه دوم ماه رجب و پس از آن اول ماه شعبان موکول کرد که در آخرین وعده عراقی‌ها، قرار شد نیمه شعبان مرز زمینی بازگشایی شود. اما با توجه به اینکه هنوز اقدامی از سوی وزارت کشور عراق صورت نگرفته است، بازگشایی مرز زمینی در نیمه شعبان مصادف با ۲۷ اسفندماه هم قطعی نیست.

مرزهای زمینی با عراق از اوایل شیوع کرونا بسته شد و هیچ زائری امکان تشرف به عتبات نداشت و با توجه به اینکه عراق هم ویزای زیارتی صادر نکرد، فقط افراد برای تحصیل، کار یا تجارت با داشتن ویزا یا موافقت‌نامه امکان تردد از مرزهای زمینی را داشتند و این روند همچنان ادامه دارد. بر همین اساس، هیچ زائری تا زمان اعلام طرف عراقی و مسئولان کشورمان امکان عبور از مرز زمینی را ندارد.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عتبات عالیات سفر برای بازگشایی مرز زمینی مرزهای زمینی نیمه شعبان زمینی با عراق طرف عراقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری

جانشین فرمانده فراجا درباره طرح جدید این نهاد برای انسداد مرزهای شرقی کشور و اجرای آن با همکاری ارتش توضیح داد.

به گزارش مشرق، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی ۳ ساله دیوار بتنی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال، حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهار کرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد، افزود: تنها در نقاطی که آسیب‌پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن، مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • گزارش یک توقف
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای هرمزگان
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری