Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: به رغم پیگیری‌های مکرر و اعلام آمادگی ایران برای اعزام زائران از مرزهای زمینی به عتبات عالیات، دولت عراق بدون اعلام هیچ بهانه یا مشکلی مرزهای زمینی خود را همچنان به روی زائران بسته نگاه داشته است.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام صحبت‌الله رحمانی اظهار داشت: با توجه به اینکه دولت عراق علاقه‌ای به بازگشایی مرزهای زمینی عتبات عالیات از خود نشان نمی دهد از سفارت ایران در عراق و وزارت امور خارجه می‌خواهیم پیگیر بازگشایی مجدد راه‌های زمینی عتبات عالیات برای عاشقان این زیارت معنوی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیش تر نیز در این خصوص به ایرنا گفته بود: مرزهای زمینی شلمچه، مهران و چذابه برای سفر به عراق تا زمان اطلاع رسمی دولت این کشور بسته است و از مردم می خواهیم تا اعلام رسمی بازگشایی مرزها صبر کنند.

رحمانی با تاکید بر اینکه از مردم می‌خواهیم از هرگونه سفر به سمت مرزهای ورود به خاک عراق پرهیز کنند، افزود: با توجه به صحبت‌های اخیر رییس جمهور در خوزستان مبنی برای آمادگی دولت ایران برای از سرگیری اعزام زائران ایرانی برای زیارت عتبات عالیات، با پیگیری‌های به انجام رسیده منتظر پاسخ رسمی دولت عراق هستیم.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: به رغم پیگیری و چندین دور مذاکره با مسئولان عراقی برای بازگشایی مرزهای زمینی در روز جمعه ۲۷ اسفند (نیمه شعبان)، تاکنون دولت عراق هیچ گونه نظر رسمی برای بازگشایی مرزهای زمینی اعلام نکرده است.

رحمانی با بیان اینکه مسئولان عراقی تا پیش از این قول داده بودند در آغاز ماه شعبان نسبت به بازگشایی مرزهای زمینی برای ورود زائران اقدام کنند و تاکنون این مهم محقق نشده، اظهار داشت: با توجه به پیگیری‌های لازم از سوی رییس سازمان حج و زیارت و سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد تا پیش از این بازگشایی مرزهای زمینی در نیمه شعبان دور از انتظار نبود.

وی با یادآروی قرار قبلی مسئولان عراقی مبنی بر لغو روادید برای سفرهای زمینی در بازگشایی مرزهای یادشده، اظهار داشت: از سال ۱۳۹۸ به علت شیوع کرونا مرزهای زمینی برای تردد زائران به عراق و زیارت عتبات عالیات بسته شد.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت خاطرنشان کرد: به رغم رایزنی‌های انجام گرفته به علت شیوع کرونا در ایران و عراق نتوانسته‌ایم مرزهای زمینی را مجددا بازگشایی کنیم در حالی که این آمادگی در ما وجود دارد.

رحمانی افزود: در حال حاضر هیج مرز زمینی به روی زائران عتبات عالیات باز نیست و هیچ گونه امکانات پذیرایی نیز به دلیل عدم آماده شدن زیر ساخت‌ها مهیا نیست.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مرزهای زمینی عراق بازگشایی مرزهای زمینی سازمان حج و زیارت عتبات عالیات دولت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز دوشنبه یک کلیسای دوران بیزانس در استانبول را به‌عنوان یک مسجد افتتاح کرد.

به گزارش فرارو، این اقدام دولت ترکیه که انتقاد یونان را به دنبال داشت، پس از ۴ سال از بازگشایی مسجد ایاصوفیه که پیش از آن ابتدا کلیسا و سپس موزه شده بود، انجام شده است.

ترکیه در سال ۲۰۲۰ طرح تبدیل کلیسای تاریخی «خورا» به مسجد را آغاز کرد. این کلیسا که به «کاریه» نیز معروف است در دوران عثمانی به مسجد و در سال ۱۹۴۵ توسط شورای وزیران ترکیه به موزه تبدیل شد.

اگرچه طرح بازگشایی مسجد کاریه در سال ۲۰۲۰ آغاز شد، اما این اتفاق برای تکمیل کار مرمت این بنا تا به امروز به تعویق افتاده بود.

تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد اگرچه با استقبال مسلمانان ترکیه همراه شد، اما یونان و برخی از کشور‌ها با انتقاد از این اقدام دولت ترکیه، از این کشور خواستند از بنا‌های تاریخی مهم دوران بیزانس محافظت کند. دو بنای تاریخی ایاصوفیه و چورا در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

اردوغان از طریق ویدئوکنفرانس در مراسم بازگشایی این مسجد شرکت کرده بود.

بنای تاریخی خورا که در نزدیکی دیوار‌های باستانی استانبول قرار دارد، به‌خاطر کاشی‌کاری و نقاشی‌های دیواری خود که قدمت آن‌ها به قرن چهارم پس از میلاد می‌رسد، مشهور است.

برخی از تحلیلگران سیاسی بر این نظرند که دولت اردغان با تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد در تلاش بوده است تا پایگاه هواداران محافظه‌کار و مذهبی حزب حاکم ترکیه را در بحبوحه رکود اقتصادی در این کشور تقویت کند.

گفته می‌شود که به‌هنگام بازگشایی مسجد ایاصوفیه در استانبول، حدود ۳۵۰ هزار نمازگزار برای شرکت در نماز جمعه در این بنا و اطراف آن حاضر شده بودند.

دیگر خبرها

  • حج رزمایش قدرت سیاسی جهان اسلام در برابر زیاده خواهان است
  • شکسته شدن سد عدم اعزام زائران عمره به همت دولت سیزدهم
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • آنروا خواستار بازگشایی گذرگاه رفح و برقراری آتش‌بس در غزه شد
  • (ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان
  • آنروا خواستار بازگشایی فوری گذرگاه رفح و برقراری آتش‌بس در غزه شد
  • نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات