Web Analytics Made Easy - Statcounter

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران«هما» در اطلاعیه‌ای آخرین مقررات سفر به کشور عراق را اعلام کرد.

به گزارش ایران آنلاین/ کشور عراق آخرین مقررات سفر به این کشور را اعلام کرد.

 مسافران طبق مقررات ذیل می‌توانند به عراق مسافرت کنند.

نخست اینکه تمامی مسافران بالای ۱۲ سال با ارائه گواهی واکسیناسیون کرونا که از آخرین نوبت دریافت آنها ۱۴ روز گذشته باشد یا با ارائه جواب منفی آزمایش PCR در محدوده ۷۲ ساعت به پرواز، امکان سفر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم چنین واکسنهای مورد تائید فایزر، مدرنا، آسترازنکا، جانسون، سینوفارم و سینوواک است.

در این اطلاعیه لیست مراکز تأیید شده آزمایش تشخیص مولکولی مسافران برون مرزی در لینک https://health.behdasht.gov. ir آمده است.

شایان ذکر است جواب تست PCR یا کارت واکسیناسیون باید به زبان انگلیسی باشد.‌

دولت عراق تمایلی به بازگشایی مرزهای زمینی عتبات ندارد

  معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: به رغم پیگیری‌های مکرر و اعلام آمادگی ایران برای اعزام زائران از مرزهای زمینی به عتبات عالیات، دولت عراق بدون اعلام هیچ بهانه یا مشکلی مرزهای زمینی خود را همچنان به روی زائران بسته نگاه داشته است.

حجت الاسلام صحبت‌الله رحمانی در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه دولت عراق علاقه‌ای به بازگشایی مرزهای زمینی عتبات عالیات از خود نشان نمی دهد از سفارت ایران در عراق و وزارت امور خارجه می‌خواهیم پیگیر بازگشایی مجدد راه‌های زمینی عتبات عالیات برای عاشقان این زیارت معنوی شوند.

رحمانی با تاکید بر اینکه از مردم می‌خواهیم از هرگونه سفر به سمت مرزهای ورود به خاک عراق پرهیز کنند، افزود: با توجه به صحبت‌های اخیر رییس جمهور در خوزستان مبنی برای آمادگی دولت ایران برای از سرگیری اعزام زائران ایرانی برای زیارت عتبات عالیات، با پیگیری‌های به انجام رسیده منتظر پاسخ رسمی دولت عراق هستیم.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: به رغم پیگیری و چندین دور مذاکره با مسئولان عراقی برای بازگشایی مرزهای زمینی در روز جمعه ۲۷ اسفند (نیمه شعبان)، تاکنون دولت عراق هیچ گونه نظر رسمی برای بازگشایی مرزهای زمینی اعلام نکرده است.

رحمانی با بیان اینکه مسئولان عراقی تا پیش از این قول داده بودند در آغاز ماه شعبان نسبت به بازگشایی مرزهای زمینی برای ورود زائران اقدام کنند و تاکنون این مهم محقق نشده، اظهار داشت: با توجه به پیگیری‌های لازم از سوی رییس سازمان حج و زیارت و سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد تا پیش از این بازگشایی مرزهای زمینی در نیمه شعبان دور از انتظار نبود.

وی با یادآروی قرار قبلی مسئولان عراقی مبنی بر لغو روادید برای سفرهای زمینی در بازگشایی مرزهای یادشده، اظهار داشت: از سال ۱۳۹۸ به علت شیوع کرونا مرزهای زمینی برای تردد زائران به عراق و زیارت عتبات عالیات بسته شد.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت خاطرنشان کرد: به رغم رایزنی‌های انجام گرفته به علت شیوع کرونا در ایران و عراق نتوانسته‌ایم مرزهای زمینی را مجددا بازگشایی کنیم در حالی که این آمادگی در ما وجود دارد.

رحمانی افزود: در حال حاضر هیج مرز زمینی به روی زائران عتبات عالیات باز نیست و هیچ گونه امکانات پذیرایی نیز به دلیل عدم آماده شدن زیر ساخت‌ها مهیا نیست.

 

/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بازگشایی مرزهای زمینی سازمان حج و زیارت عتبات عالیات دولت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۰۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که کف پای شما صاف است، پیشنهاد می کنیم از همین حالا باورهای قدیمی را درباره مشکلات ناشی از صافی کف پا دور بریزید.

به گزارش مشرق، برای سال‌ها این باور عمومی وجود داشته است که افراد دارای کف پای صاف، بیشتر در معرض درد و مشکلات ماهیچه‌ای - استخوانی در زندگی هستند.

هرچند این ایده که داشتن کف پای صاف به طور اجتناب‌ناپذیری منجر به درد یا سایر مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی می‌شود قرن‌ها قدمت دارد، با این حال تنها در نیمه دوم دهه ۱۹۰۰ میلادی بود که این فرضیه رواجی همگانی یافت.

در آن زمان متخصصان پا در ایالات متحده مفهوم داشتن پاهای «عادی» را رایج کردند. این مفهوم شامل این فرضیه بود که نداشتن قوس مشخص یا پاشنه صاف، پاهای شما را غیرطبیعی و مستعد آسیب‌دیدگی می‌کند. زیرا مثلاً به هنگام راه رفتن، صاف شدن قوس فشار بیشتری را روی پاها می‌آورد.

با این حال اکنون محققان در دانشگاه کبک در تروآ-ریویر کانادا ادعا می‌کنند که این فرضیه بی‌اساس است. در مطالعه‌ای که در این دانشگاه انجام شد، محققان مجموعه پژوهش‌های پیشین درباره پای صاف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که تقریباً هیچ ارتباطی بین داشتن کف پای صاف و احتمال ابتلا به یک اختلال ماهیچه‌ای-استخوانی مانند درد پاشنه، زانو یا لگن وجود ندارد.

گابریل موازان، استاد طب اطفال در دانشگاه کبک و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «اگر به مجموعه تحقیقات انجام‌شده نگاه کنیم، صاف بودن کف پا شما را در معرض خطر بیشتری برای سه یا چهار مشکل قرار می‌دهد، فقط همین. اگر باز هم کف پای صاف‌تری داشته باشیم، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سه یا چهار مشکل دیگر خواهید بود و برای پاهای با قوس بیشتر چهار مورد آسیب احتمالی دیگر وجود خواهد داشت.»

این باور افسانه‌ای که کف پای صاف شما را بیشتر در معرض آسیب قرار می‌دهد، اغلب منجر به مداخلات پزشکی غیر ضروری در افراد و نگرانی‌های قابل توجه در بین بیماران در مورد ظاهر پاهایشان شده است.

این در حالی است که نویسندگان مقاله جدید می‌گویند کف پای صاف بدون علامت، معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارد. آقای موازان در این خصوص می‌گوید: «داشتن کف پای صاف طبیعی است. این یک نوع آناتومیک است. شما فقط باید با آن راحت باشید.»

دکتر موازان با بیان اینکه پزشکان باید از انتقال «باورهای غلط» به بیماران خود دست بردارند، گفت: «در ابتدا دانشگاه‌ها باید این آموزش را به فیزیوتراپیست‌ها، درمانگران پا و پزشکان عمومی متوقف کنند که داشتن کف پای صاف معضل است و همواره منجر به مشکلات سلامتی در آینده می‌شود».

وی اضافه کرد: «سخت‌ترین قسمت، متقاعد کردن مردم به این نکته است که صافی کف پای آنها مشکل‌ساز نیست. چیزی که من به بیمارانم می‌گویم این است که شما بیشتر از فردی که دارای پاهای صاف‌تر یا راست‌تر است در معرض خطر و آسیب نیستید.»

نتایج یافته‌های جدید محققان در نشریه علمی «British Journal of Sports Medicine» منتشر شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آنروا خواستار بازگشایی گذرگاه رفح و برقراری آتش‌بس در غزه شد
  • آنروا خواستار بازگشایی فوری گذرگاه رفح و برقراری آتش‌بس در غزه شد
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه جنجال توسل‌جویی علم‌الهدی به شاهنامه | نمی‌دانستید منیژه، زن باده‌نوش و دختر دشمن ایران بود | این ابیات را هم بخوانید!